Привіт! Я – Світлана. Що сталось, як сталось – не знаю, сказати, що зле, то це нічого не сказати. Враження легень 95 процентів (це я дізналася через три дні реанімації). Не можу вам розказати всі подробиці не пам’ятаю. В пам’яті реанімаційна палата, де всі біля мене, як “бжілки”. Місце мого спасіння клініка Ацинус місто Кропивницький. Реанімація місце не приємне, тим паче скільки там турботи, добра, і уваги, вас не залишають ні на секунду.

Я дякую всим працівникам реанімації і вклоняюсь кожному, були ті яких хочеться виділити: анастазіог Деркач Ольга Петрівна, черговий лікар Серіков Валентин Васильович, який і дав мені віру в одужання, масажисти Волошин Денис та Дубінець Олег, масаж мені не призначали, але все з чим я до них зверталась були відповіді та відповідні поради.

Далі палата, лікування. час іде а ти не знаєш скільки ти тут, а біля тебе всі, які разом з тобою вчаться дихати, підтримають і порадять і підбодрять, необділена увагою і ст.мед сестри Аліни Сергіївни, головна медична сестра Оксана Василівна також цікавилась ставленням до мене. Медичні сестри Модіна Анастасія, Міхова Світлана тут слова зайві, скільки від них оптимізму і енергії, просто живи і дихай. Велика подяка молодшому медичному персоналу особливо Мохова Алла, Суботіна Ірина. Лікувальний лікар Гаркуша Яна Олександрівна ,яка навідувала мене десятки разів на день, разом з своїм хвилюванням та безліччю порадами та консультаціями. Саме приємне було кожного дня загальний обхід з Урсолом Григорієм Миколаєвичем та Кучмою Лесею Миколаївною, три хвилини уваги і цілий день настрій і двигатись вперед.

Щиро вам усім дякую, Я Є!!!!! Будьте здорові щасливі!!!! Урсол Г. М. разом з своєю командою врятували ще одне ЖИТТЯ!!!!!! Процвітання вам і більше можливостей……

14.11.2021