Лікар-хірург торакальний виконав середню лобектомію та лімфодисекцію

До лікувально-діагностичного центру «Ацинус» звернувся пацієнт зі скаргами на слабкість та задишку, яка турбувала його протягом двох останніх місяців. Після проведеного обстеження на спіральному комп’ютерному томографі у чоловіка було виявлено новоутворення та встановлено діагноз: периферичний рак легенів. Хворому було призначено оперативне та медикаментозне лікування. Лікар-хірург торакальний Григорій Урсол провів пацієнтові середню лобектомію та лімфодисекцію. Стан хворого на даний час має позитивну динаміку.

На сьогоднішній день вчені не знайшли достеменної причини виникнень онкологічних захворювань. Але безперечно, що планове профілактичне обстеження органів дихання грає важливу роль у здоров’ї людини. Зокрема, такі обстеження дають можливість раннього виявлення раку та його вчасного лікування.

Ви не самотні у боротьбі з хворобою! З вами поруч наші медики, які мають багаторічний досвід у лікуванні раку та постійно обмінюються ефективними методиками лікування зі своїми колегами.

Онкологи Лікарні Святого Луки на постійному зв’язку з кращими лікарями України та світу, тому завжди є можливість колективного напрацювання найефективнішої методики лікування для кожного пацієнта.

Ми працюємо, щоб Ви були здорові!